Team

Chef Ken leerde de kneepjes van het vak bij  Hotel Okura’s Yamazato restaurant in Tokyo en Amsterdam:

Ik verheug me er in het bijzonder op om de Kappo menu’s te serveren, naast onze a la carte menu dat gedeeld kan worden.  Kappo is een speciale keuken welke populair werd in Japan rond 19 honderd en sindsdien altijd geliefd is gebleven. Kappo betekent letterlijk gesneden (d.w.z. rauwe) en gekookte (d.w.z. warme) specialiteiten en kenmerkt zich door een subtiele mix van smaken, structuren, kleuren en compositie. Het is minder formeel dan de kaiseki. We bieden 3 en 5 gangen menu’s voor respectievelijk € 40 en € 65

Gastheer Ryuji (‘Ike’) is een expert in combineren van de beste drank bij het maal :

We serveren kwaliteitswijnen geslecteerd door Vinites Wijnkopers maar ik zie er vooral naar uit u ons grote assortiment sake en shochu te serveren. Sake en shochu combineren fantastisch met ingrediënten als rauwe vis, rijst en soja-sauce. Je kunt de meeste sake’s en shochu per glas bestellen zodat je zelf kunt proberen en oordelen.